Dag 14

28 april 2009 - Tanah Rata, Maleisië

Hai daar ben ik toch weer! :)

Het was toch wel weer vroeg voor mij (8uur). Ik was wel op tijd voor de boot. Aan het vaste land aan gekomen heb ik mijn plan om verder te reisen ook iets veranderd. Ik ben naar de Cameren Highland
gegaan. Hoorde er goede verhalen over. Ik heb daar twee uur op mijn bus gewacht. Onderweg waren we een keer gestopt bij een tankstiation. Zodat iedereen zijn benen kon strekken en ik daar kon pinne. Daar aan gekomen, werden we met zijn allen in Vadersghasthous rondgelijd. Ik heb samen met een Engels meid  Anne 27jaar, en een jongen van 26jaar Micheal een kamer gedeeld. Ik heb nog geen zin om in een dormroom te slapen.(een dormroom is een hele grotekamer met veel bedden naast elkaar) Op de foto's kun je wel zien hoe onse kamer er uit ziet. Die dag zijn we met zijn driee naar het dorp gegaan. Gelijk onse was weg gebracht. En wat rond gelopen. Micheal ging vroeg naar bed, Anne zat bij de  hostel op het internet. Ik moest in het dorp naar een internetwinkel. Omdat je bij de hostel niet je camera aan  mag sluiten vanwegen vierense. Toen ik terug was kon ik Anne niet meer vinden. Ben dus weer bij andere mensen aangeschroven bij de hostel. Twee jongens uit Engeland Nick en Ben. Nick was echt goed met gogelkaart spellentjes. :) Het was echt even gezellig. Ben om 24uur naar bed gegaan. Want ik Anne en Micheal hebben een lange trektocht geboekt voor morgen. En die begind om 8:45.

Groetjes weer allemaal  x x x x