Dag 16 Thailand

13 juni 2009 - Chiang Mai, Thailand

Hai allemaal.

Ik werd naar het vliegtuig gebracht. Ik wist wel dat het een kleinvliegveld was. Maar dat het zo appart zou zijn niet. Ik werd afgezet bij de deur waar je in kon chekken. Daarna moest je 'buiten' naar de gate lopen. Bij de gate moest je je melden en kreeg ik een stikker voor op mijn kleding. Toen was het even wachten en werd je door een treinte op gehaald en naar het vliegtuig gebracht. Dit keer mocht je wel foto's van het vliegtuig maken. Het was een klein uur vliegen naar Bangkok. Maar je kreeg wel eten en drinken in het vliegtuig. Ik zat op het middenpad dus ik kon geen foto's uit het raam maken. Bij Bangkok werd je naar het volgende gate begelijd. Daarvoor was dus de stikker die ik kreeg. Daar was het ook weer een half uur wachten. Toen moest je inchekke en werd je met een trap naar benedden begelijd. Daar moest je in een bus stappen. Er was 1 bus voor de lage zitplaats nummer en 1 bus voor de hoge zitplaatsen nummers. De busen rede naar het vliegtuig toe. En de bussen parkeerde achter elkaar, zodat je zo in kon stappen aan de goede kant van het vliegtuig. In dit vliegtuig kreeg je ook eten en drinken! In het vliegtuig heb ik met een ouder Austalie's stel gepraat. Op het vliegtuigveld heb ik gevraagd waar je het best een hostel kan boeken. Ze schreef voor mij een briefje voor de taxi chaufur. Richting de taxi kwam ik een stel uit Duitseland tegen. Ik heb met hun de taxi gedeeld. De taxi was maar 120Bad is zoon 2Euro hi, nu nog minder! :) We hebben het zelfde hostel geboekt. Daarna ben ik zelf door de stad heen gelopen. Ik kwam tempel na tempel tegen! s'Avonds ben ik met hun over de zaterdagse markt heen gelopen. Je kon het zo gek niet bedenken en je kon het daar kopen. Van stof naar kleding, en van hout naar naar fruit en dan naar vers fruit cheaks. Veel straat muzikanten.

Je hebt hier ook zoveel informatie en toer winkels dat ik even niet weet wat ik nou eigenlijk wil zien en doen! zoek het morgen wel uit.    Nou dat was het dan weer. kusjes

1. sigrun:
    14 juni 2009
    Hey wereldreizigster!
    Sorry dat ik nu pas weer tijd kan maken om en bericht te mailen.Ik ben echt zo jaloers op je (geintje) wat je allemaal mag zien en beleven.Meis en al die mooie foto's met die je ons mee laat genieten van je dagelijkse doen en laten,IN EEN WORD GEWELDIG.
    Zeg.als je over en paar dagen weer thuis bent,hoeven wij zeker geen nederlandse kost meer voor jou te bereiden???
    Jacq geniet en ik kijk uit na morgen.Kan ik weer je reisverhaaltje genieten.Let goed op jezelf.
    LiefsSigrun