Dag 24
Hai allemaal, daar ben ik weer.
We hadden afgesroken om met zijn 3je naar de krokodillen farm te gaan. Alleen Vlora was nog moe s'morgens, dus zij besloot om het rustig aan te doen vandaag. Ik heb die avond ook haast geen oog dicht gedaan. Het was echt veel te warm, met alleen een ven. Ik heb mijn spullen weer bij elkaar gepakt en naar Androuw's hotel gegaan en daar in geboekt. Het is nu mr40 maar om gerekend is het nog steets 8,70 euro per nacht. Alleen nu heb ik een handdoek, zeep, wc papier en zelf een kleine tv! Met 12 zenders. (geen engelse) Endwou stond al klaar. We liepen naar de bushalte toe, maar we waren net te laat. We moesten 3 kwartier wachten. In plaats van wachten zijn we naar een oude kerk museum gegaan. Daar stond ik even met mijn mond open. Er waren gewoon ook Nederlandse graven. (kijk maar goed op de foto's) Met de bus moesten we eerst naar het centraal toe. Daar moesten we weer even wachten op de volgende bus. Bij de krokodillen farm aangekomen hebben we eerst een lekker ijsje gegeten. De farm was toch best groot. Ze waren het nog groter aan het maken! Met podium's en verkleinde gebouwen van Maleisie.
Na de farm was het een klein stukje lopen naar een vondel/tuiniers-park. Daar hebben we ook heel wat rond gelopen!!!. En we hebben zelf dino's gezien! ;) Aan het eind van de park had je een kleine ochide tuin.
Heb een foto van m'n niewe kamer erbij gedaan. :)
Groetjes x x x x

leuk om te zien dat je het naar je zin heb ga zo door en maak een mooie foto van het petronas gebouw en neem de lift en niet de trap :-)
groetjes,
Bert xje
en nu kijk ik verder dan mijn neus lang is en dan ben je de eerste dagen al bij het petronas gebouw geweest :-)
dus uh.... veel plezier enuh je hoort ziet me wel weer maar dan let ik iets meer op.
groetjes,
Bert Xje