Dag 27 Thailand

24 juni 2009 - Luang Prabang, Laos

Hallo allemaal.

We hebben eerst uitgeslapen. De meiden waar ik mee op de kamer lag waren in eens weg. Ze hadden die avond dat ze van de boling kwamen, hun tas al in gepakt. Maar ik kwam nog een fueun tegen en een portomone. Ik was naar de andere kamer gegaan en hun waren er nog! Ik heb de spullen aan hun gegeven en en met hun afgesproken dat ze mij konden roepen in het internetcafe om samen te gaan ontbijten. Alleen ze hebben mij helemaal niet meer geroepen! Maakt niet uit ik heb toen zelf een buskaart gekocht om naar Vang Vieng te gaan. Ik werd al om half2 opgehaald. In de minnibus zaten weer andere 9 mensen waar ik nu verder mee optrek. Deze zijn nu wel wat ouder. Maar ook gezellig. De bus rit duurde tot 19:30. Maar het uitzicht tijdens de rit was echt super!Na de bus rit hebben we eerst een hostel gezocht. Ik kon een kamer delen met Kimberly. Van de bus hebben we met 6 mensen samen gegeten. Morgen gaan we samen Tubingen. Dat is kanowen van bar naar bar. Haha iedereen doet het hier word harstikke gezellig denk ik.

Nou dat was het dan weer. kusjes

1. sigrun:
    25 juni 2009
    Hey Jacq!
    Wat en idee om en bartoch met de boot te maken!!! Kan je ook je rijbewijs nooit kwijt raken.Zou hier ook moeten mogelijk zijn. De laatste dagen zijn nu ook voor jou aangebroken, toch wel leuk om weer naar huis te gaan?? Meid geniet en kom aub gezond weer thuis.
    Liefs Sigrun
  2. Steef:
    25 juni 2009
    Ja lieverd over een week zit je weer in het vliegtuigje naar ons toe:)

En inderdaad was Sigrun zegt zouden ze hier ook aan moet leggen soort park ofzo...het is alleen niet zo vaak mooi weer als bij jouw jammer genoeg. Maar vandaag wel lekker 25 graadjes.

Hoop dat je morgen wel zo'n band heb dat je lekker naar de barretjes kan peddelen in plaats van het zwemmen van vandaag.

Morgen hier ook lekker weekend. Lekker biertje doen met me maten en volgend weekend ben jij er weer:)

Weltrusten liefje. Love you xxxxxx
  3. johan:
    26 juni 2009
    hey hey hey sorry meissie ga je over een week al weer terug nou ik zou nooit meer terug komen als lekker zo aan het reizen was tof dat het allemaal zo goed gegaan is ik hoop dat je genoten hebt. ik was ff druk mezelf ben net weer weekje vrijgezel hoop gezeik sorry daarvoor heb wel nog aan je gedacht hoor,hoop dat je veilig weer thuis komt zal wel weer wennen zijn,sprrek je snel weer veeeel plezier geniet er nog ff lekker van meiss dikke x johan