Dag 31 Thailand
28 juni 2009 - Vientiane, Laos
Hai hai.
Het viel gelukkig allemaal mee vanmorgen. Ik had alleen een ontzettende na dorst! Heb een extra tas gekocht voor mijn soefeniers :) Het was wel weer organizere in wat in welke tas gaat. Maar na een uur was ik er gelukkig over uit en klaar! Want ik heb een buskaart naar Bangkok gekocht. De tijd vliegd ik moet weer verder. Anders kom ik niet thuis. Hihi. Ben nu wel zwaar beladen. Ik heb na het ontbijd nog even een rug massage genomen. Ik had die wel nodig voor de bus rit. Ik denk dat een 16uur bus rit wordt/is. Om 13:30 vertrok de bus naar Viang Chan. Het was 3uur met een oude gare bus, zonder erco en alle ramen open. En waar de koffers op het dak gingen! Toen kwam je bij een bushalten aan. Daar moest je over stappen op een andere bus. Deze bus was wel iets beter, maar ook niet alles. Met deze bus was het een uur naar de duane. Daar moest je weer uitstappen en met je koffers door de duane lopen. Naja duane er werd alleen naar je pasport gekeken en gestempeld en je moet een kleine intre voor het land betalen. Toen dat gedaan was moest je weer naar een andere bus lopen. In deze bus had je stoel nummers! echt uitstekend. Het was de nachtbus. Daar kan je je stoel ver naar achteren klappen en dit keer zat ik voorin. Dus ik had nu goed zicht op de t.v :) Film kijken en gaan slapen. Ik kwam met Erwin (die met mij de hele bus rit deelde, van uit Vientiane) om 5:30 s'morgens in bangkok aan. Ik heb daar een hostel gezocht en heeft Erwin tijdelijk zijn tas in mijn kamer gezet. Want hij heeft nog een dag busrit om 7uur. pff
zzoo reken maar uit hoeveel uur in de bus! Ik heb het niet gedaan, wil het even niet weten.

Die lange rit is zeker afzien!! En dan straks nog UUUUUUren
in het vliegtuig;maar ja - je word hier al met smart verwacht.
Geniet de laatste dagen nog en maak nog heel veel foto's.
Tot gauw
Liefs
Sig
nou van het lezen wordt ik al moe al die
uren maar die hangmatten dat is gaaf
je kan gelyk lekker pitten
veel succes verder let goed op je spullen
liefs ook van daan en danny