Dag 1 Australië
13 mei 2009 - Melbourne, Australië
Hai ik ben weer vijlig geland!
Ik heb een aardig hostel gevonden. Heb daar een dormroom genomen. Ik deel die met 2 andere meiden. De meiden heb ik nog niet gezien. Het kost me 24ad. Ik ben wat rond de stad gelopen en wat gegeten. Na het eten was ik nog steeds moe. Ik ben dus terug gegaan en nog maar een paar uur geslapen. Ik had wel wat in het vliegtuig geslapen maar niet veel. Om 13 uur ben ik er weer uit gegaan. Ik ben nu wat verder de stad in gegaan, naar een mooi park, het heet Carlton Gardens South. Ik ben daar ook naar het Melborn Muzeum gegaan. Ik kon geratis naar binne omdat het nog maar anderhalf uur open was.
Ik heb ook een dag toer voor morgen geboekt, Great Ocean Tour. Het begint om 7:30 tot 8 uur s'avonds. Ben benieuwd!
Nou tot morgen :) kus

Ausralie-heelemaal onder aan de werelbol!!
Blijft kikken wat je zo doet.
Groet Sigrun
Hoe gaat het met jou? Mis je ons al een beetje? :P
Ik lees dat je nu in Australië zit? Gaaf zeg! :D
Trouwens! Ik ben met koninginne dag door mn enkel gegaan en nou loop ik met een brees, weetje wel gips wat je af kan doen er zit aan de zeikant klitteband. en nou moet ik nog 3 weken zo lopen. Gelukkig is het niet gescheurd of gebroken dus ik kom met een zware kneuzing er vanaf :P Maar goedd, ik ga weer even verder op je site kijken!
Veel liefs en de groetjess!