Dag 8
22 april 2009 - Georgetown, Maleisië
Hallo allemaal. Vandaag was weer een lange late dag.
Wil toch jullie verslag geven over vandaag. Ik ben vandaag met de bus naar de Kek Lok Si Tempel geweest. Dat was weer zeer indruk wekkend. Bijna alles wat je ziet is met de hand gemaakt. In de grote temel is ook veel goud verwerkt. De muren van steen zijn heel mooi uitgehakt. De kleuren zijn ook mooi. Een tempeltje staat een offer tafel. Daarom heen staan kleine asbeelden. Ik ging er vrij laat heen en ik wou weer op tijd terug zijn om de zonsondergang te zien op het strand. Daardoor ben ik vergeten foto's te maken van het grote beeld. Ik heb hem nog wel van een poster kunne vast leggen. :) Toen ik daar weg ging moest ik eerst een bus helemaal terug nemen naar het station, En vandaar een andere bus nemen naar het strand. De bussen rijden hier niet door heel het land. Op het strand kon je parakleide, waterscoter's huren en paardrijden. Op het paard kreeg ik een toer door de naast ligende dorp. Langs een school en langs wat temels, onder weg kwamen we ook lanks verschillende fruit bomen. Zoals de Kiwie, Bannaan, Mango en een bessen struik waar ze hanna van maken. En zover het kon tussen de wolken door, de zonsondergang gezien :) Ik heb daar Indonesies eten gegeten. Ook lekker. En over de avond markt gelopen. Om 22uur heb ik de bus terug genomen.
O gister heb ik wat vaster geslapen. Ben gelijk lek geprikt door de muggen wel 15keer denk ik. Heb mijn lesje nu gelijk geleerd. Ik hang voortaan altijd mijn klamboe op.
Groetjes en de knuffels hier uit Penang

Wat een mooie foto's.Ik kan mij voorstellen dat je heelemal onder de indruk van dit prachtige land bent.Laat je niet van al de muggen lek prikken.
Verheug mij al op de volgende berichten.
Liefs Sigrun
Heel gaaf die foto's ook alles lekker opslaan in je hoofd want hier kan je echt op terug kijken.Nou hier gaat alles goed wij hebben ook mooi lente weer, nog bedankt voor je belletje was erg lief van je .
Geniet ervan en we blijven je volgen
Liefs Anton jolanda en een poot van daisy
Volgens mij heb je echt helemaal je draai gevonden daar. Veel ondernemen en je komt al aardig uit de voeten zo:) Het is erg mooi allemaal daar. Echt leuk om al die foto's en verhalen te zien elke dan. Neem alleen ook een keer een dagje rust liefje.
We missen je hier:) dikke kusss en veel plzier morgen knufX