Dag 11
25 april 2009 - Pulau Perhentian, Maleisië
Moghe allemaal hihi. Ik kan nog wel westlands praten.
Hier is het echt alles op zijn gemakkie. Maar ik krijg het voor elkaar dat ik het toch weer druk zat heb. Ik moest geld pinne om nog even wat langer te blijven hier. Had niet zoveel ringets mee genomen. Op dit eiland waar ik nu verblijf kan je niet pinne! Daar had ik dus niet op gerekent. Ben dus met de taxiboot koste me rm15 naar het grote eiland gegaan om daar te pinne. Doet mijn pas het daar niet. :( Heb toen een medewerker gevraagd dat ik geld op haar rekening kon zette en dat zij het voor mij kon pinne. Dat mocht, na wat gegeven te hebben gevraagd ben ik achter de compouter gaan zitten. Maar naar het buitenland geld overmaken is toch wat moeilijker dan ik dacht. Na een uur internetten ben ik gestopt. Koste me ook rm15. Toen ben ik even rustig gaan zitte om te denken wat ik zou doen. Terug naar het land om te pinne en dan weer terug. Wat best veel kost. Of toch alweer verder trekken. Nou ik heb lekker voor het eerste gekozen. :) Eerst met de taxiboot naar de snelle boot rm15. Dan met de snelle boot heen en terug duurd een uur en kost me rm70. Op het vaste land moest ik een taxi nemen van totaal rm30, die wacht op mij toen ik pinde. Heb gelijk gevraagd of hij even langs een telefoon winkel wou rijden zodat ik een opwardeerkaart kon kopen. En dat kon :) Toen weer terug met de snelle boot. Nog een klein stukje met een taxiboot, omdat de snelle boot te groot is om naar het strand te varen koste me nog is rm2. Totaal was ik dus rm132 om te pinne. naja om gerekend is het 28 euro. Vanavond een groot barbeque feest, we zien wel hoelaat het wordt ;)
Morgen ochtend om 10:30 snorkelen, gaan we met een groepje rond de eilande varen. Langs verschillende korraalrivven en haaien op zoeken en naar een stuk waar schilpadden zwemmen. Ik heb een ondewater camera gekocht. Heb er dus helemaal zin in. :)
Groetjes allemaal en wat warme zonnestrallen, want die heb ik hier genoeg ;) XXX

Je hebt het maar druk en zo te horen, gebeurt er veel.
Hoop dat je nu even lekker, al snorkelend uit kunt rusten.
Ennuh, wordt maar niet te bruin, want dan zijn we allemaal jaloers,
Ada
Zo te horen is pinnen al een wereldreis opzich daar:) ben erg benieuwd naar die onderwaterfoto's ook, alleen zullen we die pas hier kunnen bekijken:( Nou doe voorzichtig, krijg net een heel lief smsje van je
Dikke kusss love you