Dag 16

30 april 2009 - Tanah Rata, Maleisië

Hello!!!!

Mijn kamer genoten gaan vandaag weg, naar  Kuala Lumpur. Ik wil nog even blijven. Anders heb ik zo het heen en weer. Je hebt hier ook een Cactus vally, Butterfly park, Bee farm, Rosa garden, Sam poh Tempel, Camellia garden. Ik wou dat zelf gaan bekijken. Alleen ik kwam weer de zelfde buschauffer tegen met zijn collega. Die mij die dagen daarvoor ook over al heen bracht  tegen. Hij heeft mij gezelschap gehouden met zijn collega. We zijn langs een mart gegeen en daarna hebben ze mij bij de temel gebracht. Hun moesten buiten wachten. Omdat hun een ander geloof hebben. Daarna hebben we Maleisie's eten gegeten. Om 3uur hebben ze me terug gebracht. Ik heb voor het eerst in mijn reis voor een dormroom gekozen. Het was nog niet zo druk in de kamer. Maar dat kan elk uur veranderen.

O ik heb gister avond voor het eerst de maan gezien. In het begin van me reis tot nu, heb ik alleen maar grote sterren gezien. Op het eiland heb je 1 keer in de maand, rond de 9de een vollemaan feest! Hier scheen de maan minder dan de helft. De punten van de maan stonden op de 10 en de  4uur van een klok uur bekeken.

Morgen ga ik om 10:30 richting Taman Negara.  xxxjes

1. piet kleijn:
    1 mei 2009
    hallo hoe gaat het gaat alles nog goed en werk het weer mee kom veilig thuis en kyk goed uit groetjes piet