Dag 17
1 mei 2009 - Taman Negara, National Park, Maleisië
hai allemaal. Ik ben weer op mijn volgende bestemming!
Ik zag het allemaal vanmorgen op BBC. :( Van wat er gister op koninginedag is gebuurd. Vreselijk zo iets.
Het was weer een lange rit Taman Negara, National Park. Hier is er ook een feest weekend heb nog 1 plaats kunne krijgen op de grond. Echt alles is vol geboekt. Hoop morgen wel een bed te kunne vinden. Vanavond ga ik een djeep safarie maken. Ik ben benieuwt.
Maleisie is echt een land vol bergen en een paar hoofdwegen. En naast de hoofdwegen lichen dorpjes. Toen we bij Cameron Highlands weg reden, heb ik wat foto's gemaakt van de kassen daar. Ook met m'n moeders Chrizanten. ;) (gele) Toen we dicht bij de Taman Negara waren zag ik een slang over de weg kruipen, en iets verder een grote lizzerd staan. Genoeg wild om hier te zien dus. :)
Nou tot morgen dan maar weer. kkkkkkkuuuuuuuussssssss
P.s. Ik heb ook wat foto's van mijn vorige hostel erbij gedaan.
Hai met de djeepsafartie hadden we niet zo veel geluk. Ik zat bonven op de auto samen met de gits hij zocht met een grote lamp de dieren po. We hebben alleen een grote spin gezien wat kleine vogeltjes. En een kudde koeen. Je kan daar ook kleine wilde luipaard achtige katten tegen komen. Maar helaas. Op een gegeven moment ging het zacht regene. Maar als het hier gaat regenen, regent het gelijk goed. Dus we gingen al gouw terug. Onder weg ging het echt hard regenen. We stopte zodat we in de auto konden zitte. Voordat we weer terug waren was het alweer droog. Omdat het hier zo vol geboekt was. Moest de bus chauffur de mensen waar ik mee de tocht heb gedaan, naar een ander dorp brengen. Ik ben mee geweest. Onder weg regende het weer echt goed hard. Je zag haast niets. Dus we reden heel rustig. Het heen en weer rijden heeft 3uur geduurd.

Mooie foto's je ziet er goed uit dus je lijdt geen honger.
Kijk maaruit voor die maffe spinnen en slangen.
Misschien wat voor je moeder om in die kassen te klooien met
chrysanten.
Veel plezier en geniet maar van al het mooie in dat land.
Groetjes ook van Daan en Danny.
Dikke pakkerd.
Had een paar daagjes niet gekeken, want had veel te doen.
Je foto's van het prachtige strand en de heerlijke bootjes zijn mooi om te zien. En wat zie je toch veel. De kleurige tempels met de grote beelden zijn indrukwekkend. Heb je zelf nog een kleine reisbudda meegenomen?
Aan je verhalen te horen, heb je het goed naar je zin.
Geniet er van!
groetjes, Ada