Dag 5 Australië
17 mei 2009 - Brisbane, Australië
Hai allemaal. Dacht ik een rustige dag te hebben! :(
Ging vanmorgen om half 6 het brand allarm af! Moets iedereen naar buiten toe! Ik heb even snel al mijn belangrijkste spullen gepakt en snel aan gekleed. Toen ben ik naar buiten. Het was gelukkig niet erg. Na ongeveer 40 minnuten konden we weer naar binne toe. In de gangen rook je nog wat. In de kamer gelukkig niet zo erg. Ben toen weer lekker terug gegaan naar bed. s'Morgens om 11 uur ontbeten. Daarna ben ik rond/ langs de stad gelopen. Er was een prachtigge park. Na lang lopen kwam ik langs een klimmuur. Het was vandaag ook echt lekker weer, dat ik wel dag tochtje op de boot wou! dat kosten me maar AUD 4,50. Het is ook net een veerpont. Hij gaat van de ene plek naar de andere plek waar mensen op en af kunne stappen. Ik ben van de boot afgegaan diecht bij een ander park. Echt groot heb daar even heerlijk op het gras gelugen ;) Daarna maakte ik mijn weg weer terug naar m'n hostel. Onderweg liep ik door een winkelcentrum. Daar vond ik een super markt! :) Het is hier normaal in een hostel dat je voor je zelf kan koken! Ik had vandaag nog geen zin om te koken. Ik heb wat lekere brootjes, kaas, ham en wat drinken gekocht! Dat kosten me maar AUD 19,- en daar kan ik morgen ochten en morgen middag nog van eten! :) Anders ben je al gouw rond de AUD 15,- voor 1 maaltijd kwijt! Ga morgen dus een keer voor m'n zelf koken! scheeld dan best veel in de kosten!
Voor morgen heb ik een toer geboekt om naar de grote Australi'se dierentuin te gaan. Hij staat meer beken als de zoo van steef urwin.
Nou het wes weer luek om oven te schrijven! Tot de volgende keer xxx

avontuuren ook nog een brandmelding in je hostel! Gelukkig was het vals alarm.Jacq,die foto,s zijn echt en genot om naar te kijken.Telkens weer die bloemenpracht en die foto,s van de kust.Ik moet van Joop vragen of er ook haaien te vangen zijn.Zag er prachtig uit de rotspartijen in het water!!Meid ik zeg tot morgen.Als ik even tijd vrij kan maken, kijk ik morgen weer.
Liefs,let goed op je zelf
Sigrun
maar de fotos van die kangeroes zijn wel super dik
en ik hoop dat je het onwijs naar je zin heb daar zo
x x x x frank