Dag 6 Australië

18 mei 2009 - Brisbane, Australië

Hai allemaal van daag hoe ik het kort. Ben moe en het is al laat hier. Morgen ochten om 7uur klaar staan om naar de Fraser Island te gaan.

Het was vanmorgen wel vroeg. Maar de dierentuin was echt leuk. Ik heb me aan geslote bij 2 duitse jongen om door het park te lopen. Het lijkt groter op de plategrond dat het daat werkelijk was. En er zijn ook niet echt veel dieren op het park. Maar het was wel een mooi park! zoals je kan zien op de foto's. Ik heb een 2 daagse toer geboekt naar de Fraser Island. Daar kan je allerlij aktiviteiden doen in een groeps verband. Fraser Island is een eiland. het is 4 uur rijden en 15min met een boot. Daar aan gekomen krijg je een 4wiel safarie, trek tocht en zwemmen in een meer. Want de zee is te zout om te zwemmen ofzo. Meerdere dietels vertel ik jullie overmorgen. Want ik heb al gehoort dat de internet duur is op het eiland. Over morgen heb ik weer een lang verhaal voor jullie! ;)

De bar hier beneden de hostel is echt super gezellig en van de gekken! :)

kusjes mij.

1. Denise:
    18 mei 2009
    Jacq! Je doet echt leuke dingen joh, echt gaaf. Ik ben toen ook naar Fraser Island geweest.. is echt heeeeel gaaf en je hebt dr ook nog dingo's ;) En uhm, eeen heeeel mooi meertje, Lake MC kenzie ofzo heet het! Ik ben echt jaloers als ik dit zo allemaal lees. Heel veel plezier nog.

Groetjes Denise

Ps. Stefan is zóoooo blij dat je eerder thuis komt! Hij mist je echt heeeeel erg.. tot snel!!
  2. Marianne en Daan:
    19 mei 2009
    marianne:
    17 mei 2009
    hoi meisje je maakt wat mee
    maar je leert er ook heel veel van
    je eten zelf maken je bent ook nog zuinig aan het worden
    je lykt zeeuws meisje wel.
    groetjes weer van daan en danny
    geluk verder he veel liefs
  3. Emilie:
    20 mei 2009
    Hello~Jacq!!^^
    How have u been? sure u r in Brisbane now?
    I can't read all those words!!ㅠ.ㅠ
    anyway i just hope u always meet good people & wish good luck on all ur way!
  4. Steef:
    20 mei 2009
    Liefje....

Inmiddels ben je weer op het vaste land...hoop snel vandaag de foto's van Fraser Island te zien. Ben erg benieuwd

Nog ruim 6 weken te gaan...dan kunnen we elkaar omarmen:)

dikke kusss je schatje love you!!!