eerste dag
15 april 2009 - Kuala Lumpur, Maleisië
hallo allemaal. nou mijn vlucht zit er gelukkig op.
Het is echt wel een stuk vliegen.
Op het vliegveld heb ik een 2sterren hotel geboekt. En er werd voor mij een taxi geregeld. daarvandaan was het een uur rijden naar het hotel (centrem). Ik heb even een blik in mijn kamer gedaan, was er zo ook weer weg. Bloed en bloed heet in die kamer. Ik was denk ik verwent door de erco in de taxi. :( Maar de kamer zag er goed uit. Eigen wc en douche. Ik heb wat rond gelopen in de stad en uiteindelijk bij de max wat gegeten. Ik ben niet tever gegaan omdat ik het adres van me hotel was vergeten en me lonelyplanet niet had mee genomen.
Het is nu hier 21uur ben nog moe van het vliegen dus ik ga zo lekker slapen. (hoop dat het lukt in die warmte)
groetjes allemaal en een dikke kus voor mijn Stefan

Gelukkig je bent veilig aangeland en geniet van de mooie dingen daar.Houd je ogen en oren goed open want we willen je nog veilig in terug zien. Veel plezier en geniet er van.
Liefs Anton en Jolanda
succes met slapen in de hitte! Tip: je foto's zijn gedraaid! Dus draai ze 90 graden naar links zodat ze normaal bekeken kunnen worden ;)
Veel plezier daar!
Maar er wat moois van. Pas goed op je zelf en je spulletjes. Probeer wat andere reizigers te vinden die je wat tips kunnen geven over een goed hotel en leuke dingen om te doen. En je weet het, nooit dingen voor een ander meenemen ook al lijkt het nog zo onschuldig. Hou ons op de hoogte. Succes en liefs B&G + kids.
Ben erg opgelucht om te zien dat het goed gaat met de foto's en en een berichtje plaatsen:) Hou ons goed op de hoogte dan zullen je vrienden en familie ook steeds vaker kijken. Het is nu half 1 bij jouw, dus je ligt al lekker te slapen. Sweet dreams...
Dikke kus!!!! En veel succes en plezier morgen xxxxxxxxxxxx
Echt super dat je er nu bent en dat je hotelkamer bevalt..
Héél erg veel plezier komende maanden,, & ik ben benieuwd naar je volgende reislog.
Hoop dat het slapen je een beetje goed af gaat!
X Mark ;)
De eerste lange vlucht zit er op en als ik dit schrijf is het je tweede dag in de ontdekkingstocht van Maleisië. Een voor mij heel onbekende plek, dus ben benieuwd naar je berichten en
foto's. Tip: Neem altijd direct visitekaartje van het hotel mee!
Iedereen kan je dan helpen!
Veel plezier,
Ada
Liefs Kate
Je was weer laat in de weer hè. Nou ben je lekker aan het slapen. Morgen weer een nieuwe dag. Als je camera weer in orde is of niet (hopen we natuurlijk wel:D) breng ons wel ff op de hoogte liefje...
Dikke kuss love you
Veel plezier nog, geniet ervan
X. Denies
Leuke fotos en dik dat alles goed gegaan is enzo :D
En wij zorgen wel voor stefan totdat je terug komt ;) veel plezier
Koen